Ευρωπαϊκές εκλογές 2019: Vote for the Future

Το Balkans Beyond Borders, το Connect your City και η Hellenic Youth Participation ενώνουν τις δυνάμεις τους διοργανώνοντας μια δράση για τις ευρωεκλογές με μια … εναλλακτική και άκρως νεανική ματιά. Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 το απόγευμα (18:00) όσοι έρθετε στο Κέντρο Ημέρας Ίασις (28ης Οκτωβρίου 68 και Κότσικα 2- πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Βικτώρια) θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με υποψήφιους Έλληνες ευρωβουλευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θέτοντας τους όποια ερώτηση επιθυμείτε! Επίσης θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επερχόμενες ευρωεκλογές μέσω ενός διαδραστικού παιχνιδιού για την Ευρώπη!

Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των νέων για τις ευρωεκλογές, η ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της Ευρώπης και η ενημέρωση γύρω από διαφορετικές ευρωπαϊκές πολιτικές θέσεις. Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος European Youth Together: "Road to the future", Erasmus+ με 14 συνεργαζόμενες χώρες – εταίρους σε όλη την Ευρώπη.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που έχουν επιβεβαιώσει έως τώρα τη συμμετοχή τους είναι οι: Κατερίνα Αναστασίου, Στέλλιος Κυμπουρόπουλος, Γιάννης Ανδρουλάκης, Erik Miltiadis Edman.

Το debate θα συντονίσει η founder και editor στην αθηΝΕΑ, Μαριάννα Σκυλακάκη.

Είσοδος ελεύθερη, χώρος εξοπλισμένος για ΑμεΑ

Χορηγός επικοινωνίας: αθηΝΕΑ
Υποστηρικτής: Όμιλος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων

Πότε

-

Πού

Κέντρο Ημέρας Ίασις
28ης Οκτωβρίου και Κότσικα 2
Αθήνα 104 34
Greece

Θα έρθεις;